Je leeft om je af te vragen waarom je leeft

Zo, da's ook weer een probleem minder. Geen reden meer om 's nachts nog wakker te liggen, starend naar het plafond, terwijl je de zin van het leven ligt te overpeinzen of de omvang van het Universum probeert te bevatten.

Vijf domme redenen voor ontslag

Ontslagen worden is natuurlijk nooit een pretje, maar als je in deze top 5 zit, dan heb je verdiend de zak gekregen. Sukkel.

Op Burning Man kunnen alle yuppen eindelijk écht zichzelf zijn

Zo. Dat zit er weer op. En wat was je toch weer te gek dit jaar zeg, Burning Man. Dat had je ook wel even nodig. Normaliter vervul je op de Zuidas keurig de rol van advocaat/investment banker, maar dan wel met een ingewikkelde baanomschrijving van minstens vier Engelse woorden zonder samenhang.

Hoe word je eigenlijk zo’n achterlijke anti-vaccinatiemalloot?

Er zijn twee soorten mensen: zij die tegen vaccins zijn en zij die geen bord voor hun domme kop hebben. Hoe kun je zo dom worden dat je in de eerste groep belandt?

Waarom ruikt gekookte broccoli naar stront?

Gekookte broccoli ruikt bij mij altijd naar natte winden. Waar ligt dit aan? Er zijn twee mogelijkheden: 1. Het ligt aan broccoli 2. Het ligt aan mij Een derde mogelijk had kunnen zijn, dat het aan mijn keuken ligt. Maar na experimenteren in verscheidene keukens, kan ik deze mogelijkheid met een gerust hart wegstrepen. Laten we de twee mogelijkheden verder verkennen .

Meten is een beetje halfbakken weten

  Ik heb slecht nieuws voor je. Of goed nieuws, afhankelijk van hoe je 't bekijkt. Je weet namelijk, als het puntje bij paaltje komt, eigenlijk helemaal niets. En dat is niet gemeen bedoeld, want ikzelf ook niet. Toch ga ik pretenderen…

Op Burning Man kunnen alle yuppen eindelijk écht zichzelf zijn

  Zo. Dat zit er weer op. En wat was je toch weer te gek dit jaar zeg, Burning Man. Dat had je ook wel even nodig. Normaliter vervul je op de Zuidas keurig de rol van advocaat/investment banker, maar dan wel met een ingewikkelde baanomschrijving…

Geniet maar zweef met mate

  Laatst zat ik een keer niet zo goed in m’n vel en liet ik me vertellen dat mijn chakra’s niet op één lijn staan. Wanneer ik dan speels vraag of dat misschien komt doordat ik er soms eentje per ongeluk op de keukentafel laat liggen,…